Change language:
 

Nyhet

Kompletta Hissar
Söker du en pålitlig och säker leverantör för kompletta leveranser av hissmaterial av högsta kvalitet?

Då är Hisselektronik leverantören du söker. I samarbete med MERICO skräddarsyr vi dina tankar och önskemål till kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar tillsammans med marknadsmässiga priser och leveranssäkerhet.

 

Från offertfråga till slutbesiktning handlägger vi ditt projekt med största möjliga effektivitet och kompetens. När du beställt vår offert följer vi upp med installationsritningar och efter ditt godkännande kan produktionen ta fart utifrån dina önskemål. Någon vecka innan leverans kommer projektspecifik dokumentation dig tillhanda i digitalt format.

 

MERICO består av ett kunnigt team inom hissteknik och man lägger stor vikt på expertis. Konstellationen av kvalité, kostnadseffektivt produktionsläge och överlägsna kunskaper resulterar i enastående produkter.

 

Sortimentet av typgodkända hissar sträcker sig från 240 kg – 16 000 kg och innefattar:

-          Personhissar

-          Panoramahissar

-          Sänghissar

-          Varuhissar

 

MRL-hissar från MERICO har satt en ny standard på den Europeiska marknaden och sticker ut från konkurrenternas lösningar tack vare sitt optimala och sofistikerade designkoncept.

 

MERICO använder state-of-the-art-teknik med skalenliga 3D-ritningar och animeringar för att säkerställa dokumentation och produktion.
<< Tillbaka