LX318 är ett större väggskåp (B800xH1200xD265 mm, ej lackat) med möjlighet till mer utrustning i skåpet. Här har vi möjlighet att få in frekvensomformaren, upp till och med 32A i skåpet.

Tänk på att om drivsystem byggs in i skåpet så får inte motorkablage och encoderkablar bli för långa! (dvs. LX318 med drivsystem i skåpet är inte lösningen om maskinrum nere, och maskin i toppen)

Om man vill ställa skåpet på golvet, så är det möjligt att beställa tillhörande sockel/socklar till skåpet, varje sockel är 350mm. Monteras på plats i maskinrum.

Huvudspänning 400V Fasspänning 230V.
TN-S (5-ledarsystem), eller TN-C (4-ledersystem) där N och PE kopplas samman. Andra spänningar måste meddelas i samband med offert/order.

Frekvensomformaren vi använder i skåpet upp till 32A är ZAdyn 4C/pro. Utanför skåpet så använder vi ZAdyn 4C (IP20). ZAdyn 4C är möjlig montera i kapsling (med fläkt) om miljön kräver det. Och ZAdyn 4B för större hissar (110/180A), som är IP10, och sätts i separat kapsling direkt.

På LX318 med drivsystem i bör man utrusta skåp med fläkt och filter för att säkerställa cirkulation. Vi har även möjlighet förmontera vågutrustning och bromsmotstånd för kortare installationstider på plats. Beakta då att utöver skåpsmått + sockelhöjder (sockel monteras på plats i maskinrum så stör ej inbärning) så tillkommer bromsmotståndets storlek på kapsling om förmonterat.